Gewone Rotterdammers met

Passie voor hun stad en gevoel voor avontuur en romantiek...

 
 
ArjenSOR.jpg

Arjen van der Veen

Eén van de Tres Hombres, die het gelijknamige schip bouwden. De Tres Hombres is nu nog het enige zeilend vrachtschip dat de trans-Atlantische oversteek op pure zeilkracht maakt.

De Tres Hombres zeilt over Frankrijk, de Canarische eilanden, de Cariben, de Dominicaanse Republiek met wijn, koffie, rum en cacaobonen.

Arjen: 'De Tres Hombres zit op de terugweg tot de nok toe vol.’ 

The Spirit of Rotterdam is de toekomst, met Arjen en Stijn van Leeuwen als drijvende kracht.

 
StijnSOR.jpg

STIJN van leeuwen

Rotterdamse ondernemer in de technische dienstverlening, van 3 man naar 60 collega’s in 6 jaar tijd & waarvan inmiddels 20 mede-eigenaar. Nu business incubator for serial start-ups, voor jongens & meiden met een liefde voor techniek.

Als ventje gegrepen door Schateiland, in 2012 matroos op de Tres Hombres en sindsdien onweerstaanbaar gegrepen door het voorstel van Arjen om samen op te trekken voor the Spirit of Rotterdam.

 
LucySOR.jpg

Lucy Gilliam

Bevlogen wereldburger, gepromoveerd doctor in de biologie, met een tomeloze inzet en een ‘keen eye’ om tot een schonere toekomst te komen.

Lucy Gilliam en Arjen van der Veen zijn partners in dat streven. The Spirit of Rotterdam is een belofte voor die toekomst, door zonder motor, zonder CO2-uitstoot vracht te vervoeren.

 

Peter Rommens

Ingenieur, kritisch en immer op zoek naar initiatieven die bijdragen aan een duurzame samenleving, als mensen onder elkaar en in de combinatie mens-milieu. Soms met de stroom mee, soms tegen de wind in.

The Spirit of Rotterdam past beiden.

 

Ron van Gils

Aan ieder initiatief ligt een verhaal ten grondslag. Dit oerverhaal is de inspiratiebron voor álles daarna, de sleutel voor vernieuwing en verdere ontwikkeling.

Ron van Gils is de Chief Story Officer voor The Spirit of Rotterdam, de man die de kracht van The Spirit doorvertaalt naar succes.