Tres Hombres  De Tres Hombres heeft zeilend transport weer op de kaart gezet, zeker in Nederland.  Sinds de tewaterlating in 2009 zeilde de Tres Hombres al meer dan tien keer de Atlantische Oceaan over, een reis van 160 dagen. Voor de Tres Hombres en haar zusterschip de Nordlys waren drie jongemannen, de tres hombres, de drijvende kracht: Arjen van der Veen, Andreas Lackner en Jorne Langelaan. Geïnspireerd door de Tres Hombres en in samenwerking met Fairtransport is de tijd nu rijp voor the Spirit of Rotterdam.

Tres Hombres

De Tres Hombres heeft zeilend transport weer op de kaart gezet, zeker in Nederland. 

Sinds de tewaterlating in 2009 zeilde de Tres Hombres al meer dan tien keer de Atlantische Oceaan over, een reis van 160 dagen.

Voor de Tres Hombres en haar zusterschip de Nordlys waren drie jongemannen, de tres hombres, de drijvende kracht: Arjen van der Veen, Andreas Lackner en Jorne Langelaan.

Geïnspireerd door de Tres Hombres en in samenwerking met Fairtransport is de tijd nu rijp voor the Spirit of Rotterdam.

 Rotterdam Engineering  Oprichter Stijn van Leeuwen geeft met het ingenieursbureau Rotterdam Engineering vorm aan de toekomst van technische dienstverlening, waar mensen met een flair voor techniek in alle vrijheid zélf hun toekomst bepalen, van technisch specialist tot ondernemer, als mede-eigenaar. Deze manier van werken past the Spirit of Rotterdam: als team ieder tot haar of zijn recht laten komen. Met een stevige focus op resultaat: een eigentijds zeilend vrachtschip the Spirit of Rotterdam !

Rotterdam Engineering

Oprichter Stijn van Leeuwen geeft met het ingenieursbureau Rotterdam Engineering vorm aan de toekomst van technische dienstverlening, waar mensen met een flair voor techniek in alle vrijheid zélf hun toekomst bepalen, van technisch specialist tot ondernemer, als mede-eigenaar.

Deze manier van werken past the Spirit of Rotterdam: als team ieder tot haar of zijn recht laten komen. Met een stevige focus op resultaat: een eigentijds zeilend vrachtschip the Spirit of Rotterdam !

 Ingenieurs op zuid  Rotterdam Zuid heeft zoveel potentie !  Rotterdam heeft behoefte aan technici, aan ingenieurs en technische dienstverlening. Rotterdam Zuid heeft deze potentie: terwijl Nederland vergrijst, verjongt Rotterdam Zuid.  Ingenieurs op Zuid, spin-off van Rotterdam Engineering, koppelt technisch talent op Zuid aan technische dienstverlening, voor Rotterdam, door Rotterdam Zuid!

Ingenieurs op zuid

Rotterdam Zuid heeft zoveel potentie ! 

Rotterdam heeft behoefte aan technici, aan ingenieurs en technische dienstverlening. Rotterdam Zuid heeft deze potentie: terwijl Nederland vergrijst, verjongt Rotterdam Zuid. 

Ingenieurs op Zuid, spin-off van Rotterdam Engineering, koppelt technisch talent op Zuid aan technische dienstverlening, voor Rotterdam, door Rotterdam Zuid!

 
 StoryDoing  Een krachtige organisatie weet waar hij voor staat. Waarom hij bestaat. Welke meerwaarde hij levert aan mens en maatschappij. Zeker in maatschappelijk en economisch roerige tijden, waarin veranderingen sneller gaan dan we kunnen bijhouden, valt het niet mee het roer recht te houden en de juiste koers te varen. Wij vinden dat zonde. Er gaat zo veel energie, daadkracht en waarde verloren. Met StoryDoing willen we organisaties inspireren, stimuleren en praktische handvatten geven om hun verhaal te vinden, te vertellen, maar vooral te doen. Want ons motto is: Een goed verhaal doe  je!

StoryDoing

Een krachtige organisatie weet waar hij voor staat. Waarom hij bestaat. Welke meerwaarde hij levert aan mens en maatschappij. Zeker in maatschappelijk en economisch roerige tijden, waarin veranderingen sneller gaan dan we kunnen bijhouden, valt het niet mee het roer recht te houden en de juiste koers te varen.
Wij vinden dat zonde. Er gaat zo veel energie, daadkracht en waarde verloren. Met StoryDoing willen we organisaties inspireren, stimuleren en praktische handvatten geven om hun verhaal te vinden, te vertellen, maar vooral te doen. Want ons motto is: Een goed verhaal doe je!